Индивидуален проект за дневната за функционалност и уют

Дневната събира семейството и е център на дома, за пълноценно общуване и отдих. Обзавеждането й е важно, затова при влизане в нов дом или ремонт трепетно се разглеждат мебелните гарнитури и отделните мебели за дневна в магазините. Разбира се, много семейства се спират и на проект, изготвен специално за тяхната дневна от специалист по интериорен дизайн.

В дом с нестандартно планиране на стаите индивидуалният проект е единственото решение. Но това е и изборът на всички, които искат да избягат от стандартните мебелни гарнитури и имат своя визия за мебелировката, както и разчитат на оригинален проект от специалист.

Индивидуалният проект е съобразен с размерите и плана на дневната

Какъвто и готов мебелен комплект да изберете, няма гаранция, че точно ще пасне на размерите на вашата дневна. А за да се чувствате добре, да постигнете обзавеждането, което изцяло подхожда на вашата дневна, няма друг начин. Дори да можете да съберете мебели, достатъчни за обзавеждането, ако са от различни стилове, това няма да създаде привлекателна обстановка.

Мебели за дневна по индивидуален проект
Ако имате артистични заложби

Ако се увличате от мебелиране и имате талант за рисуване, можете да създадете проект, отговарящ на визията ви за уютна дневна стая, в която всички ще се чувствате добре. Обърнете се към дизайнер на мебели с вашия проект, за да претворите в реалност идеите си. Ще се сдобиете с изключителна, оригинална композиция за дневната, и това ще бъде ваше творение.

Можете да изберете любимите ви елементи за мебелите за дневната

При готовите мебели всичко е стандартно – броят на рафтовете и чекмеджетата, дръжките и т.н. В магазините ще намерите стандартни шкафове и етажерки.

При поръчка на мебели за дневната по индивидуален проект можете да изберете дизайн на етажерки и шкафове според вашите предпочитания – материали, брой врати на шкафа, дали да бъдат плъзгащи се, с колко рафта да бъде етажерката, дали ще има асиметрично разположение на рафтове и прегради, и т.н.

Консултантите по индивидуални проекти за дневната ще ви предпазят от грешки

За неспециалисти има риск от неправилна преценка на функционалността, ефективността, удобствата при избора на индивидуален дизайн на мебелите за дневната. В това отношение помощта на специалиста е незаменима. Ако някои ваши идеи не са практични, специалистите ще ви обяснят защо това е така и ще ви предложат алтернативни решения. Като типични грешки ще посочим избора на дебелината на плоскостите и на дълбочината на рафтове и шкафове.

Обзавеждане за дневна по индивидуален проект
Изработването на мебели по индивидуален проект е особено важно за малките дневни

В малките стаи е ценен всеки сантиметър. Пространството трябва да се използва колкото може по-рационално.

При изработката на мебели за малката дневна по индивидуален проект ще имате гаранция за пълноценно използване на площта и пространството.

Специалистите ще ви посъветват да изберете шкафове със стъклени врати и бели модули за мебелировката. Така ще придадете повече светлина за визуално разширяване на дневната и усещане за повече просторност.

Индивидуалният проект за дневната си струва

Въпреки че индивидуалните проекти са по-скъпи от стандартните мебели за обзавеждане на дневна, те имат редица предимства и много новодомци разчитат на тях за постигане на пълно удобство и функционалност. Освен това за всяко семейство със свое виждане за обзавеждането поръчката на индивидуално обзавеждане е възможност да претворят в дело своите дизайнерски идеи в сътрудничество със специалисти по мебелен дизайн.


« Назад към всички публикации